Over Ons

Ons verhaalBakken hebben wij altijd graag gedaan, maar door de corona-crisis zijn de cupcakes in sneltreinvaart uitgegroeid tot onze grootste passie!

Onze specialiteit is het maken van cupcake boeketten in werkelijk elke kleur en formaat denkbaar. Ook zijn deze uit te breiden met diverse opties en toevoegingen.Cupcakes voor élke gelegenheid!

Zoekt u voor een verjaardag, gender reveal, babyshower, kraambezoek, huwelijk, jubileum of enige andere (speciale) gelegenheid nog iets moois, lekkers én origineels, dan bent u hier aan het juiste adres!

Of wilt u gewoon iets lekkers bij de koffie of thee? Ook dan zijn er cupcakes die daarbij passen!

Er is altijd wel een goede reden te bedenken om van een van deze heerlijke cupcakes te genieten en elke gelegenheid speciaal te maken!

Hebt u nog vragen of advies nodig? Dan denken wij graag met u mee en kunt u via het contact formulier met ons in contact komen.

Contact

Onze missie

Onze missie is om voor u een mooi, een lekker én origineel cupcake
boeket (of box) te verzorgen voor elke gewenste gelegenheid. Wij denken
graag met u mee om tot een perfecte keuze te komen voor welke gelegenheid dan ook.

Het geeft zoveel voldoening als klanten steeds weer verrast zijn hoe
mooi het boeket is geworden...het zogezegde WOW-effect. Wij horen vaak
dat ze “in het echt” nog mooier zijn dan op de foto en dat het zonde
is om de cupcakes op te eten!

Een cupcake boeket is ALTIJD een perfect cadeau!

Creativiteit

Passie

Kwaliteit

ConsistentieMiranda

Masterchef

Het is eigenlijk nooit echt de bedoeling geweest om “masterchef” te worden. Ik had een schoonheidssalon en dat beviel prima. Tot.....de coronacrisis. Ik mocht een aantal maanden mijn beroep niet uitoefenen en om toch wat om handen te hebben ben ik cupcake boeketten op bestelling gaan maken (ik deed dit al hobbymatig). En dat werd een daverend succes. Ik ontwikkel me nog steeds en er komen regelmatig nieuwe bloemen bij. Ik heb ontdekt dat hier mijn hart ligt en het is echt mijn passie geworden!! Zó ontzettend leuk om die blije gezichten te zien als het boeket opgehaald of bezorgd wordt.. Zo is het dus begonnen en ik zou niet anders meer willen!